Om os

Vinsted-1

Hvem er vi?

StedSans er stedet hvor vi samler alle vores forretninger under samme paraply. Vi arbejder hver eneste dag på at give vores gæster den bedste oplevelse hvad end det gælder en hyggelig aften i byen eller et godt restaurantbesøg.

Vores mål er at blive den foretrukkende leverandør af løsninger indenfor restaurations og event branchen og vi kan med vores vifte af virksomheder klare alle arrangementer og events indenfor både privat og erhvervsløsninger.

Hvad tilbyder vi?

Vores primære forretningsområder er hhv. Restaurations og Bardrift, Festival og Events – i vores daglige drift beskæftiger vi mere end 50 medarbejdere som hver dag stræber efter at give vores gæster en fantastisk oplevelse.

MEN – StedSans er meget mere end det – StedSans dækker over virksomheder som samlet set kan levere totalløsninger indenfor alle former for Events og arrangementer.

Om i skal afholde en firmafest, et bryllup eller en konference, eller bruge hjælp til forretningsudvikling så står vi klar til at hjælpe. Vi tilbyder ligeledes totalløsninger til dit arrangement – forestil dig at din virksomhed skal afholde julefrokost. Vi tilbyder en løsning hvor man kan starte med en pubquiz på en af vores barer, fortsætte til vores vinbar og få en champagnesmagning, spise på vores franske bistro og derefter gå til koncert med Tim Christensen i det lokale kulturhus.

Vi tager en personlig snak med Jer om jeres behov og sikrer den vej at vi tilsammen giver gæsterne den bedst mulige oplevelse.

Photo: Jacob Fredegaard Hansen
Photo: Jacob Fredegaard Hansen
Photo: Jacob Fredegaard Hansen

Hvad gør jeg rent praktisk?

StedSans råder over lokaler med plads til mellem 5 og 600 personer – og skulle du have behov for mere plads har vi via vores samarbejdspartnere adgang til lokaler der kan rumme mere end 1000 personer.

Udfyld formularen her og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Besøg os

Vores restauranter og barer

Bistro Le Clos

Gerritsgade 54
5700 Svendborg

info@leclos.dk
+45 62 21 21 72

Hansted

Vestergade 2a
5700 Svendborg

info@hansted.nu
 +45 62 21 21 70

Decibel

Ramsherred 4
5700 Svendborg

info@deci-bel.dk

Close
Close